Mijn partner gaat vreemd

Ongeveer een kwart van de mensen in een vaste relatie gaat vreemd, eenmalig of vaker. Mannen wat meer dan vrouwen (naar schatting 30 versus 25 procent). Het komt dus wel vaker voor. Toch is het voor de meeste mensen een enorme schok om te horen dat hun partner vreemdgaat.

Als je partner vreemdgaat

Het kan voelen alsof de grond onder je voeten is weggeslagen als je hebt ontdekt dat je partner vreemdgaat. Misschien heb je het helemaal niet zien aankomen en had je het nooit verwacht. Je voelt je verdrietig en verslagen, je bent boos, jaloers en onzeker. Je zit in een emotionele achtbaan en de stress put je uit. Je slaapt slecht, je energie raakt op, je blijft maar malen. Wat stelt jullie relatie voor? Wie is je partner eigenlijk? Hoe moet je het verleden nu zien? En wat nu?

Problemen als je partner vreemdgaat

De communicatie met je partner kan lastig zijn. Misschien wil jij er wel over praten, en je partner niet. Of andersom. Of elk gesprek eindigt in ruzie. Waarschijnlijk heb je ook veel vragen: wat betekent dit, hoe nu verder, kan onze relatie deze crisis overleven?

Ik kan je begeleiden om goed door dit proces te gaan 

Ik heb veel ervaring in het coachen van mensen met een partner die vreemdgaat. Ik kan je helpen om beter om te gaan met alle stress en emoties. Zodat je je staande kunt houden in deze wervelstorm. En ontdekt wat belangrijk is voor jou, zodat je geen overhaaste beslissing neemt. Samen in reltaietherapie is ook mogelijk bij mij.

Wat levert coaching of relatietherapie je op?

  • Je kunt beter omgaan met alle stress en emoties
  • Je leert hoe je beter kunt communiceren
  • Je krijgt meer inzicht in de situatie en ontdekt hoe jij daarmee wilt omgaan