Waarom spoedcoaching

Misschien dreigt je partner je te verlaten of zoek je houvast omdat je wereld op de kop staat. Als je niet kunt wachten op een intakegesprek, kan ik tijd in mijn agenda vrij maken voor spoedcoaching. Dit is een twee uur durende afspraak binnen 48 uur, die helpt om meer rust, helderheid en handvatten te krijgen. Je kunt alleen of samen komen.

Spoedcoaching details

Met spoedcoaching krijg je meer inzicht in jezelf, de situatie en je partner. Je leert goed om te gaan met de emoties en de situatie en ontdekt wat nu belangrijk voor je is en op de lange termijn. Dit voorkomt overhaaste beslissingen of verdere schade aan je relatie. Ook is het prettig en helpend om te praten met iemand die geen oordeel heeft en jou begrijpt. Ik gebruik methoden die goed onderzocht zijn: Transactionele Analyse (TA), Emotion Focussed Therapy (EFT), Acceptance & Commitment Therapie (ACT), Geweldloze Communicatie en het Systemische werken.

Na een spoedcoachingsgesprek van twee uur, kun je een vervolg afspraak maken voor coaching of relatietherapie, of zelf verder met de inzichten en handvatten die je hebt gekregen.

Waarom coaching bij mij?

Voor de meeste mensen is overspel en verliefdheid op een ander taboe. Er komt vaak schaamte bij kijken. Er niet over praten maakt het vaak nog lastiger, je gaat je dan ook alleen voelen. Met mij kun je praten, ik luister zonder oordeel. Ik help je graag verder te komen.

Kosten
De investering voor individuele spoedcoaching – een gesprek van twee uur – is €190 excl BTW. De kosten van spoed relatiecoaching – een gesprek van twee uur samen met je partner – zijn €285 excl. BTW. Coachingskosten boven €250 per jaar mag je aftrekken van de inkomstenbelasting. Als ZZP’er of ondernemer mag je het gehele bedrag aftrekken.

Voordelen van coaching door mij:

  • Gespecialiseerd in ondersteuning bij problemen rondom vreemdgaan
  • Ik ken de dynamiek, emoties en vele aanleidingen
  • Meestal kunnen we snel van start
  • Je kunt ook ‘s avonds bij mij terecht
  • Ik ben ervaren, betrokken en warm en werk grondig
  • Ik werk met bewezen methoden.

Maak een afspraak