Over mij

Jij of jullie staan centraal, niet de methode

Relaties zijn een van de belangrijkste elementen in je leven en ik verdiep mij daar al heel lang in. Als coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en stellen die te maken hebben met overspel of verliefdheid op een ander. Ik begrijp heel goed hoe ingewikkeld, verwarrend, naar of heftig de situatie kan zijn waarin je zit. En ik wil jou of jullie graag helpen om op een goede manier door deze crisis te komen.

Ik wil je helpen bij het ontwarren van emoties en het zoeken naar antwoorden op de vele vragen. Ook als jij of je partner niet weet wat je wilt met je relatie, kan coaching of relatietherapie helpen. Iedereen is uniek. Jij of jullie staan centraal, niet de methode. Mijn aanpak stem ik op jou/jullie af.

Ik ben senior coach en mindfulnesstrainer

Als coach ben ik warm en betrokken, maar ook nuchter en oplossingsgericht. Ik werk grondig en met coachingstechnieken die bewezen waarde hebben. Ik ben gecertificeerd coach op senior practitioner niveau en gecertificeerd mindfulnesstrainer (mindfulness based stress reduction) in de hoogste klasse. De coachingsgesprekken combineer ik met verschillende methoden: Emotional Focussed Therapy (EFT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse (TA) en systemisch werken. Ook geef ik geregeld oefeningen mee voor thuis.  

Opleiding en ervaring:

  • Coachingsopleidingen bij NONONS (senior practitioner), Hoogendijk opleidingen en RINO (EFT). Mindfulnessopleiding bij het Centrum voor Mindfulness. Op dit moment verdiep ik mij verder in ACT (EMDR-ACT Centrum).
  • Studie Communicatiewetenschappen (drs.) en Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, afgestudeerd op gedragsonderzoek bij de faculteit voor Communicatiewetenschap.
  • Auteur van het ‘Psychologisch handboek voor niet zo perfecte mensen’, in 2017 verschenen bij Uitgeverij Brandt.
  • Blogger bij Wendyonline
  • Ik word geregeld geïnterviewd voor magazines als Zin, Margriet, Vrouw, Elle, etc.